Secretlab Omega

359.00

Secretlab Omega on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta tuote kestää kovaakin käyttöä ja on hyvin pitkäikäinen. Pelituolin päällysmateriaalina on käytetty PU-nahkaa, joka takaa äärimmäisen mukavan istumiskokemuksen – olipa käyttäjällä jalassaan shortsit tai pitkät housut. PU-nahka myös pysyy mukavan viileänä, minkä ansiosta se sopii käyttöön lämpimämpäänkin toimistoon.

Tuolista on saatavilla erilaisia versioita – materiaali- ja värivaihtoehtojen lisäksi tuotteesta on erikseen olemassa Secretlab Omega, sekä tästä suurempi Titan-versio. Secretlab Titan kokemuksia tässä artikkelissa kerromme vähemmän, ja keskitymme sen sijaan Secretlab Omega -tuolin ominaisuuksiin.

Description

Secretlab on noussut pelituolivalmistajana valtaisaan suosioon, eikä suotta – esimerkiksi  Secretlab Omega-sarjan tuotteet päihittävät heittämällä markkinoiden useimmat samassa hintaluokassa myytävät pelituolit. Esimerkiksi Secretlab Titan hinta ei ole kaikista edullisimmasta päästä, mutta pärjää erinomaisesti vertailussa muiden vastaavan laatuluokan valmistajien rinnalla.

Tuoli on suunniteltu erityisesti pelikäyttöön, mutta se palvelee erinomaisesti ketä tahansa toimistotyöläistä. Kokeiltuaan ensi kertaa kyseistä istuinta moni on todennut, ettei enää aio vaihtaa takaisin entiseen tuoliinsa. Mikä parasta, Secretlab Omega -tuolilla on kahden viikon palautusoikeus sekä peräti viiden vuoden takuu.

Secretlab Omega Ominaisuudet

Vastaanotettuasi tuolin, on Secretlab Omega hyvin helppo kasata. Kokonaisuus rakentuu muutamasta isommasta osasta, eikä kokoaminen vaadi sen erikoisempia työkaluja. Tuolin mukana saapuvat myös käyttö- ja kokoamisohjeet.
Tuolista on saatavilla useampia eri kokoja, ja esimerkiksi S-M-koon tuoli on tarkoitettu alle 180cm pitkille ja alle 110kg painaville käyttäjille. Tämän lisäksi tuolista on saatavilla myös L- ja XL-koot, joten jokaiselle ruumiinrakenteelle löytyy oikeanlainen vaihtoehto.

Säädettävyys

Tuolin käsinojat vastaavat Secretlab Titan kokemuksia ja nopeasti onkin todettavissa, että kyseessä ovat identtiset käsinojat. Ranteet saavat hyvän tuen ja lisäksi käsinojissa on lukuisia eri säätövaihtoehtoja, kuten ylös-alas, sivulta toiselle ja tiettyyn kulmaan. Myös käsinojien materiaali on miellyttävää, eivätkä ranteet hikoile inhottavasti.
Niskan ja lanteen tueksi tuolissa on erilliset tyynyt, jotka parantavat tuolin käyttökokemusta entisestään. Molemmat tyynyt ovat miellyttäviä nojata, ja materiaali ei ärsytä paljastakaan ihoa. Lanteen kohdalla olevassa tyynyssä ainut miinuspuoli on, ettei se tartu paikalleen tuoliin millään tapaa.

Secretlab Omega on säädettävissä monipuolisesti makusi mukaan. Tuolin voi kallistaa jopa 165-astetta taaksepäin ja lukita paikalleen. Myös tuolin jalustaa voi kallistaa samalla taaksepäin, jotta tuolissa pysyy hyvin paikallaan myös selkänojan ollessa kallistettuna taaksepäin.

Oman erillismainintansa ansaitsee Secretlab Omega -tuolin todella korkea laatu. Tuotetta käytettäessä kaikki toimii ilman ylimääräistä nitinää tai natinaa. Kaikki tuolin osat ovat selvästi korkealaatuisia, mistä osaltaan kielii myös tuotteen pitkä takuu.

Manun Kokemukset Secretlab Omegasta

Markkinoilla on lukuisia erilaisia pelituoleja, joiden laadussa ja hintatasossa on suuria eroja. Secretlab Omega asettuu hintatasoltaan puoliväliin, mutta laadultaan kyseinen tuoli taistelee samassa kategoriassa markkinoiden parhaiden tuotteiden kanssa. Varsin erinomainen combo siis!

Ensimmäisenä tuotteessa huomio kiinnittyy sen todella korkeaan laatuun ja tyylikkääseen ilmeeseen. Materiaalivalinnat tuolissa ovat erinomaiset, ja päällismateriaaliksi valittu PU-nahka on mukavan käyttötuntuman lisäksi myös helppo pitää puhtaana. Tuoli on putsattavissa helposti kostealla pyyhkeellä, eikä vaadi sen erityisempiä huoltotoimenpiteitä.
Secretlab Omega on tarkoitettu pääasiassa pelituoliksi, mutta se soveltuu hienosti mihin tahansa toimistokäyttöön. Tukevat käsinojat ja korkea selkänoja tukityynyineen tarjoavat todella mukavan käyttökokemuksen kenelle tahansa tietokoneenkäyttäjälle. Monipuolisen väri- ja materiaalivalikoimansa ansiosta tuolista on saatavilla sopiva versio jokaiseen makuun

Yleisenä kokemuksena voisi todeta, että Secretlab Omega on yksi monipuolisimmista pelituoleista markkinoilla. Se palvelee varmasti käyttäjää kuin käyttäjää missä tahansa tilanteessa.

Additional information

Weight 100 kg
Dimensions 80 × 30 × 40 cm
Mitat

82cm x 70cm x 37cm

Paino

n.30kg

Takuu

3 Vuotta (mahdollisuus ostaa kahden vuoden lisätakuu)