Secretlab Titan

399.00

Varustelunsa ja materiaaliensa puolesta kyseinen tuoli asettuu haitarin ylälaitaan, ja Secretlab Titan hinta ei suinkaan ole kaikista edullisimmasta päästä. Rahalle saa kuitenkin todella vastinetta, ja yleisesti kyseisen tuolin hankkineet ovat olleet tuotteeseen poikkeuksetta tyytyväisiä.

Description

Konsolipelaamisen ja etätöiden suosion kasvaessa myös pelituolimarkkinoilla käy kova kuhina, kun uusia tuotteita julkaistaan markkinoille tasaisena virtana. Monipuoliseen joukkoon mahtuu paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista kaikki eivät suinkaan lunasta niille asetettuja odotuksia yhtä onnistuneesti – Secretlab Titan on tässä joukossa kuitenkin poikkeus.

Secretlab Titan suomi -versiosta on saatavilla useampaa eri kokovaihtoehtoa, jotta jokaiselle ruumiinrakenteelle löytyy sopiva tuote. Vaikka tuoli on alun perin suunniteltu nimenomaan pelituoliksi, soveltuu se erinomaisesti mihin tahansa toimistokäyttöön. Istuma-asento on monipuolisesti säädettävissä ja tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta Secretlab Titan sopii hienosti mihin tahansa ympäristöön.

Tuolin suhteellisen suuresta koosta huolimatta se on lähetettäessä pakattu pieneen tilaan. Kokoaminen onnistuu helposti muutamasta eri osasta, eikä tuotteen kokoon saaminen vaadi sen erityisempiä työkaluja. Käytännössä kokoaminen tarkoittaa istuinosan, jalan sekä käsinojien kiinnittämistä toisiinsa ja säätämistä oikeisiin asentoihin.

Erinomaiset säätömahdollisuudet ja laadukkaat materiaalit

Yksi Secretlab Titan -tuolin parhaista puolista ovat sen monipuolisen säätömahdollisuudet. Korkeuden lisäksi myös selkänoja on säädettävissä, ja halutessaan selkänojan saa jopa lähes vaakatasoon. Näiden lisäksi käsinojat ovat säädettävissä käyttäjän oman maun mukaan eteen sekä taakse, ylös ja alas ja lisäksi myös käsinojien kaltevuus on säädettävissä.

Mitä taas tulee tuolin varsinaisiin materiaaleihin, täyttävät nämä vaativammankin käyttäjän vaatimukset. Tuolista on saatavilla kiiltävämpi PU-nahkainen versio, sekä pehmeämpi ja samettisen fiiliksen tuottava pintamateriaali. Tuolin selkänoja on koristeltu tyylikkäästi T-logolla, ja niskatuessa näkyy valmistajan logo.

Muut Secretlab Titan -tuolin materiaaleista, kuten säätöpainikkeet sekä jalka ovat kestävää alumiinia, minkä ansiosta tuolin yleisvaikutelma on mukavan kestävä ja laadukas. Renkaat pyörivät hienosti myös matolla, eivätkä vaikuta hajoavan hetkenä minä hyvänsä, kuten monissa edullisemman hintaluokan peli- ja toimistotuoleissa.
Istumatuntuma tuolissa on todella jämäkkä, sillä tuolin molemmin puolin kohoavat kaaret tukevat hienosti keskivartaloa. Välttääkseen liian tiukan istuma-asennon on tärkeää valita oikean kokoinen vaihtoehto, joskin istumatuntuman jämäkkyys on myös mielipideasia. Tuolin niskatuessa on erillinen tyyny, joka tarjoaa mahdollisuuden nojata tuolissa rennosti taaksepäin.

Materiaalien ja tuotteen kokonaislaadusta kertoo oleellisesti se, että valmistaja myöntää sille peräti viiden vuoden tuotteen. Secretlab Titan suomi -versio on myös palautettavissa kahden viikon ajan, mikäli tuoli syystä tai toisesta ei tunnu itselle sopivalta – tosin tätä riskiä tuskin on olemassa!

Secretlab Titan kokemuksia

On suorastaan ilo jakaa Secretlab Titan kokemuksia – kyseessä on nimittäin yksi ehdottomasti markkinoiden parhaista tuoleista. Tuote on tarkoitettu todella raskaaseen käyttöön, ja se palvelee hienosti ketä tahansa aina amatööriharrastajista kovimpiin ammattilaisiin. Laadukkaat materiaalit pitävät huolen siitä, että tuolin rikkoutumista ei tarvitse pelätä. Voisi jopa väittää, että tässä on ”ikuinen” pelituoli sellaista etsivälle.

Mukava lisä on, että tuotteen tilaaja voi itse vaikuttaa tuolin kokoon sekä käytettyyn pintamateriaaliin. Kankainen versio on istumamukavuudeltaan ehkä hieman mukavampi etenkin lyhyitä housuja käytettäessä, mutta toisaalta PU-nahkainen versio on huomattavasti helpompi pitää siistinä. Oikea materiaali kannattaakin miettiä tarkasti omien käyttötarkoitustensa perusteella.

Secretlab Titan hinta ei ole halvimmasta päästä, mutta toisaalta todelliselle peliharrastajalle tai muuten vain ahkeralle tietokoneen käyttäjälle toimivat varusteet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Secretlab Titan on käyttäjäkokemusten perusteella yksi parhaista tuoleista, mitä tällä hetkellä on saatavilla. Voimme suositella varsin lämpimästi!

Additional information

Weight 100 kg
Dimensions 80 × 30 × 40 cm