Katsaus Suomen suosituimpiin pelituoleihin

Katsaus Suomen suosituimpiin pelituoleihin

Pelaamisen ystävät ovat takuulla huomanneet kuinka tärkeää roolia laadukas ja ahterille sekä selälle miellyttävä pelituoli näyttelee. Itselle sopiva pelituoli voi joko parantaa pelinautintoa tai viedä hetkiltä kaiken maun. Pelituolien maailma on yhtä jännittävä ja monipuolinen kuin moni
nettikasino tai mikä vain pelivalikoima. Erilaista ergonomiaa, materiaaleja, designia, värivaihtoehtoja ja istuinmukavuutta on tarjolla jokaiseen makuun ja kaiken tasoisille pelaajille.

Suomenkin markkinoilla vilisee monenlaisia pelituoleja, joita löytyy niin perinteisistä kaupoista kuin netistä. Halvimmat maksavat noin 200 euroa. Seuraavassa esittelemme lyhyesti muutamia Suomen myydyimmistä pelituoleista.

DXRacer Prince P132

Noin 200 euron hintainen pelituoli yhdistää Premium-ominaisuudet ja edullisen hinnan. Teräsrunkoinen tuoli omaa kylmävaahtopehmusteen ja keinonahkapäällisen. Selkänojan kulman säätö sekä niska- ja lannerangan tukityynyt, säädettävät käsinojat ja pehmeästi rullaavat pyörät tekevät tästä tuolista maineensa veroisen.

Playseat Challenge

Kilpasimulaation osalla aloittajalle oivallinen, sillä tuoli taittuu ja on helppo säilyttää pienessäkin tilassa. Siinä on metallirunko, säädettävä istuin ja se on yhteensopiva useimpien ohjauspyörien ja polkimien, samoin kuin tunnetuimpien pelialustojen kanssa. Käyttäjän paino saa olla 122 kiloa, joten sitä painavampien kannattaa hankkia alleen muu tuoli. Hinnaltaan Playseat Challenge on reilut 200 euroa.

Seacretlab TITAN Evo 2022

Huippulaadukkaaksi valinnaksi suosittelemme

Seacretlab TITAN Evo

2022 -tuolia, joka yhdistää mukavuuden ja kestävyyden. Pitkäänkin istumiseen suunniteltua tuoli myydään eri materiaaleissa, kuten keinonahassa ja kankaassa. Erikoisuutena on niskatuen magneettinen muistivaahtopehmuste sekä käsinojat, jotka voi vaihtaa. Nelisuuntainen lannerangan tuki sallii monet säädöt käyttäjän mieltymysten ja tarpeiden mukaisesti. Hinta on alkaen 450 euroa.

Noblechairs Hero

Eleganssia huokuva valinta niin toimistoon kuin pelihuoneeseen. 4D-käsinojat, korkeussäädöllinen selkänoja ja lannesäädöt takaavat mukavuutta jopa tunteja istuvalle. Alumiinirunko tuo keveyttä ja pyörät vakautta ja tukevuutta. Tämä pelituoli kestää jopa 150 kilon painon, soveltuu laajalle käyttäjäkunnalle, mutta alkaen 400 euron hinta rajaa ostajien määrää.

Razer Iskur

Korkealaatuinen ja kestävä tuoli on suunniteltu pitkiinkin pelisessioihin. Muotoilu pyrkii tukemaan selkää ja niskaa, säätöjä on useita myös lanneremmissä. Verhoilu on monikerroksista keinonahkaa, eli se on helppo puhdistaa. Täyte on vaahtomuovia, joka takaa istumamukavuutta ja kestoa korkeintaan 136-kiloiselle. Kalliimmissa malleissa on 4D-käsinojat, ristiselän tuet ja kaaret, muistivaahtopehmusteet ja reaktiivinen istuinkallistus. Halvimmillaan tuolin saa itselleen alle 400 eurolla.

Arozzi Vernazza

Laatua on luvassa myös tämän tuolin ostajalle, sillä niin istuinkorkeuden kuin selkä- ja käsinojien säädöt takaavat käyttäjälle räätälöitävän mukavuuden. Keinonahkaverhoilu ja vaahtomuovitäyte tuovat kestävyyttä, helppoa puhdistusta ja miellyttäviä istumahetkiä. Pää- ja lannerangat tyynyt ovat vakiona ja tuolia on saatavilla eri väreissä. Hinta on alkaen alle 400 euroa.


Corsair T3 Rush

Kilpa-autoilusta inspiroitu istuin ja ergonomiset säädöt luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Verhoilu on hengittävää kangasta, jotta olo on mukavan viileä tuntikausienkin istumisen jälkeen. Niskatyyny ja muistivaahtoa oleva täyte takaavat tuen sinne, missä sitä tarvitset. Selkänojan kallistuskulma on 90–160 astetta, kyynärnojilla on 4D-säädöt ja istumakorkeudelle useita vaihtoehtoja. Saat tämän laadukkaan tuolin kotiisi halvimmillaan noin 380 eurolla.

Vertagear SL5000

Toimistoonkin loistavasti soveltuva malli on näyttävä ja huippulaadukas valinta kenelle tahansa, kunhan istuja on korkeintaan 120-kiloinen. Keinonahkainen verhoilu, upeat väriyhdistelmät ja loistavat säädöt ja tuet varmistavat pelinautintoa jopa tuntien ajaksi. Istuin muistuttaa kilpa-auton istuinta, sen täyte muistaa muotosi, ja niska- ja selkätuki takaavat ryhtisi säilyvän parhaana mahdollisena. Hinta on keskimäärin alkaen 600 euroa.

Loppusanat 

Ei ole suinkaan sama, minne itsesi
pelihetkien
ajaksi parkkeeraat! Toivottavasti sait vinkkejä ja tietoa, joiden perusteella osaat valita itsellesi sen parhaan istuimen.

Leave a Comment